THE SECRET INGREDIENT

is always love

In de studio, of een buitenlocatie, nodig ik jullie graag uit om een pre- verjaardagsfeestje te vieren! Ik regel een taart, heb kleding en leuke aankleding in de stijl zoals je hier terug ziet: vintage meets botanisch.

Voordat het smeren wordt, gaan we eerst wat mooie foto’s van de bijna jarige maken. Daarna wordt de setting klaar gezet en gaan we kijken (en vastleggen) hoe het taartje bevalt! Wordt het lekker smeren? Vandaag mag dat!

De foto’s zijn ook super leuk om te gebruiken als uitnodiging!

Werkwijze:
Tijdens de fotoshoot kun je van outfit wisselen. Ik heb kleding beschikbaar, ook voor de cakesmash. Hou er rekening mee dat de taart kleurstof kan bevatten en wellicht wat vlekken kan geven.

Wanneer:
Vanaf 11 maanden.
Een cakesmash sessie kan doordeweeks worden geboekt tussen 09.00 en 12.30 uur.

contactformulier cakesmash

Wil jij een cakesmash voor je kindjes eerste verjaardag? 
Via onderstaande button kom je direct bij het contactformulier uit. Na het invullen neem ik contact met je op om een datum te prikken.

En dan is het alweer zover dat jullie kindje de eerste verjaardag gaat vieren! Hoe leuk en bijzonder is dat! Een mooie mijlpaal om vast te leggen op foto: van baby naar dreumes. 

Cakesmash

Mooie woorden van klanten

 /  

1

2

"Ik zocht naar zachte, pure foto's zonder overbewerking, waarop kinderen staan zoals ze zijn. Met eindeloos geduld bleef ze me mogelijkheden sturen, hoe vaak ik ook twijfelde.
Toen het moment eenmaal daar was, had onze zoon er geen zin in... Maar met datzelfde geduld, talloze afleidingsmanouvres en een enorme rust zijn er meer dan voldoende prachtige foto's uit gekomen waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. Ik vind Karen dus een enorme aanrader!"

Marjolein

"Een van de meest aardige, geduldige en professionele fotografe die ik ooit ontmoet heb!
Ze heeft onze wensen voor onze dochter eerste verjaardag perfect vast gelegd. Met toevoeging van haar eigen creativiteit heeft ze de mooiste en hoogste kwaliteit foto's geleverd, ik zie mijn dochters persoonlijkheid in elke setting helemaal tot leven komen! Prachtige foto's en zeker een aanrader!"

Chella

Jullie ontvangen 15 foto's die zelf mogen worden uitgekozen uit de online galerij.
  • Foto's vooraf van jullie kindje zonder taartje;
  • Smashfoto's in een gestylde setting;
  • Smashtaartje door een professionele taartenbakster gemaakt (we overleggen de kleuren vooraf).

€ 225,00

pakket 1

Zoals bij pakket 1, maar dan uitgebreider: Jullie krijgen 30 foto's.

Bij de cakesmash is er nu ook de mogelijkheid om na het smashes in een super leuk badje te spetteren waar ook foto's van worden gemaakt! 
Eventueel is een gezinsfoto ook mogelijk.

€ 295,00

pakket 2

cakesmash

Nabestellingen: € 10,00 per foto / voordeelsetje van 5 stuks voor € 45,00 / vanaf pakket 2: alles in de galerij € 100,00

De gekozen foto's worden volledig nabewerkt (denk aan snotneusjes, wondjes...)

Nera K. Fotografie
Cato Elderinklaan 1a, Almelo
tel: 06-48425750

Contact

formulier

Bedankt voor je bericht!
Leuk dat je contact hebt opgenomen. Binnen 2 werkdagen zal van mij laten horen. Houd ook je ongewenste berichten in de gaten.