THE SECRET INGREDIENT

is always love

In de studio, of een buitenlocatie, nodig ik jullie graag uit om een pre- verjaardagsfeestje te vieren! Ik regel een taart, heb kleding en leuke aankleding in de stijl zoals je hier terug ziet: vintage meets botanisch.

Voordat het smeren wordt, gaan we eerst wat mooie foto’s van de bijna jarige maken. Daarna wordt de setting klaar gezet en gaan we kijken (en vastleggen) hoe het taartje bevalt! Wordt het lekker smeren? Vandaag mag dat!

De foto’s zijn ook super leuk om te gebruiken als uitnodiging!

Werkwijze:
Tijdens de fotoshoot kun je van outfit wisselen. Ik heb kleding beschikbaar, ook voor de cakesmash. Hou er rekening mee dat de taart kleurstof kan bevatten en wellicht wat vlekken kan geven.

Wanneer:
Vanaf 11 maanden.
Een cakesmash sessie kan doordeweeks worden geboekt tussen 09.00 en 12.30 uur.

contactformulier cakesmash

Wil jij een cakesmash voor je kindjes eerste verjaardag? 
Via onderstaande button kom je direct bij het contactformulier uit. Na het invullen neem ik contact met je op om een datum te prikken.

En dan is het alweer zover dat jullie kindje de eerste verjaardag gaat vieren! Hoe leuk en bijzonder is dat! Een mooie mijlpaal om vast te leggen op foto: van baby naar dreumes. 

Cakesmash

Mooie woorden van klanten

 /  

1

2

"Ik zocht naar zachte, pure foto's zonder overbewerking, waarop kinderen staan zoals ze zijn. Met eindeloos geduld bleef ze me mogelijkheden sturen, hoe vaak ik ook twijfelde.
Toen het moment eenmaal daar was, had onze zoon er geen zin in... Maar met datzelfde geduld, talloze afleidingsmanouvres en een enorme rust zijn er meer dan voldoende prachtige foto's uit gekomen waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. Ik vind Karen dus een enorme aanrader!"

Marjolein

"Een van de meest aardige, geduldige en professionele fotografe die ik ooit ontmoet heb!
Ze heeft onze wensen voor onze dochter eerste verjaardag perfect vast gelegd. Met toevoeging van haar eigen creativiteit heeft ze de mooiste en hoogste kwaliteit foto's geleverd, ik zie mijn dochters persoonlijkheid in elke setting helemaal tot leven komen! Prachtige foto's en zeker een aanrader!"

Chella

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Lijsterbes 9, Borne

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465

Contact

formulier

Bedankt voor je bericht!
Leuk dat je contact hebt opgenomen. Binnen 2 werkdagen zal van mij laten horen. Houd ook je ongewenste berichten in de gaten.