TWINKLE, TWINKLE LITTLE STAR

do you know how loved you are


Zo klein en puur.
Dit nieuwe leven wil je vieren. En de herinnering hieraan. Want hoe cliché het mag klinken; ze groeien zo snel!

Ik bied verschillende shoots aan voor een mooie reportage van jullie wondertje. In mijn warme en tijdloze stijl, maak ik een reportage met een romantische en vintage touch.

Ik werk graag met rustige, zachte kleuren en natuurlijke materialen. Wol, linnen, vachtjes, hout…

Jullie kindje fotografeer ik bloot en ik gebruik van speciale, voor de fotografie gemaakte, rompers. Ook ik wikkel hem of haar in mooie doeken wat ze vaak heerlijk vinden. In mijn collectie heb ik bijpassende mutsjes en voor de meisjes heb ik diverse lieve haarbandjes en bloemenkransen.

Tijdens de fotoshoot maken we gebruik van verschillende settings die ik met zorg bij elkaar zoek. In overleg zoeken we uit wat bij jullie smaak past.

Wanneer: voorkeur tot 3 weekjes oud voor het beste resultaat.

contactformulier newbornshoot

Wil jij tijdloze foto's van je pasgeboren kindje? 
Via onderstaande button kom je direct bij het contactformulier uit. Na het invullen neem ik contact met je op en ontvang je een informatie document over de newbornshoot.

Jullie hebben zo lang gewacht tot jullie wondertje er is. Wat is het dan heerlijk om jullie baby eindelijk te bewonderen. Al die mooie details… Die beelden wil je graag voor altijd bij je bewaren, want ze groeien en veranderen zo snel. Om deze herinneringen te bewaren maak ik graag een newbornreportage van jullie pasgeboren baby.

Newbornfotografie

Mooie woorden van klanten

 /  

1

2

"De newborn shoot was heel prettig. De eerste keer op stap met de kleine is altijd spannend. 
Heel veel opties kwa achtergrond, materiaal een kleur keuze. Karen gaat heel goed mee in het ritme van de kleintjes en is erg liefdevol.
Wij zijn heel erg blij met de foto's en kijken er naar uit om weer te komen."

Ellen + Jasper

"Ik was op zoek naar een fotograaf voor een newbornshoot. Via de recensies blijven plakken bij Nera-K. Zij heeft een uitgebreid en goed portfolio.
Maar wat een fijne vrouw, vriendelijkheid en warmte. Top kwaliteit en professionaliteit, alles gebeurd met veel aandacht voor detail. Naar de kleine toe heel rustig en lief. Zeker aan te raden!"

Petra + Johnny

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Lijsterbes 9, Borne

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465

Contact

formulier

Bedankt voor je bericht!
Leuk dat je contact hebt opgenomen. Binnen 2 werkdagen zal van mij laten horen. Houd ook je ongewenste berichten in de gaten.