The details are not the details

they make the design

Karen Leijzer (geboren ter Balkt)
Geboren (1981) en opgegroeid in Hengelo, maar inmiddels al jaren woonachtig in Borne. Samen met mijn grote liefde Michiel, twee lieve dochters Lauri en Linde en poezen Qaia en Xera.

Rond 2003 ben ik begonnen met fotograferen. Ik ging het hele land door om van mijn favoriete bands de concerten te fotograferen. En natuurlijk volgde al snel meer. 
Zo kwam het dat ik door een toenmalige collega werd gevraagd om zijn bruiloft vast te leggen. Dat smaakte naar meer!

Sinds 2007 fotografeer ik huwelijken en nog steeds doe ik dit met veel passie. Het is zo mooi om de liefde tussen twee personen vast te kunnen leggen! 
Al snel werd ik door bruidsparen gevraagd voor familieshoots en foto’s van hun (pasgeboren) kinderen. Inmiddels ben ik allround fotograaf, mijn kracht ligt in het maken van reportages. Of dit nu van een gezin, kindjes of een huwelijk is. Het maken van een serie afwisselende foto’s die laten zien hoe jullie zijn, dat is waar ik voor sta.

contactformulier

Wil je graag een fotoshoot? Via onderstaande button kan je contact opnemen. Laat even weten wat je wilt, en wanneer.
Dan neem ik z.s.m. contact met je op.

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door: profielfoto Mireille Droste - backstage Kim Wind - contactfoto & backstage Lizet Beek

Deze uitspraak is van Charles Eames. En dit past zo bij de manier waarop ik werk! Ik hou van details. Bij mijn gestylde shoots ben ik voor die tijd al druk bezig om spulletjes bij elkaar te zoeken. En hoe mooi is het dan als tijdens de shoot het plaatje helemaal klopt! 

contact

short list typisch karen

muziek (emotie, drama... ik hou er van!) en zingen,
lezen, films & series,  (fantasy, historische romans, en daar is 'tie weer: drama), naaldbos & mos, Scandinavische landen,
aardse en vergrijsde kleuren,
struinen over Pinterest
... en echte prop addict!

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Lijsterbes 9, Borne

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465

Contact

formulier

Bedankt voor je bericht!
Leuk dat je contact hebt opgenomen. Binnen 2 werkdagen zal van mij laten horen. Houd ook je ongewenste berichten in de gaten.