STRIVE FOR PROGRESS

not for perfection

Ondanks dat ik zelf de grootste criticus ben op mijn foto’s, durf ik het soms ook aan om foto’s te laten beoordelen door een heuse jury. En hoe super is het dan om een Award te winnen? Het voelt toch als een beloning voor je harde werken naar perfectie.

contactformulier babyshoot

Wil jij mooie foto's van jullie baby? Via onderstaande button kom je direct bij het contactformulier uit.
Na het invullen neem ik contact met je op om een datum te prikken om een blijvende herinnering te maken van deze speciale tijd.

Ja een perfectionist kan je mij wel noemen. Ik betrap me er op dat ik me niet altijd aan de quote hieronder houd. Maar dit werpt ook wel zijn vruchten af! Want inmiddels heb ik wat toffe Awards gewonnen. Op deze pagina vind je een overzicht. 

awards

Mooie woorden van klanten

 /  

1

2

"Wij wilden graag mooie foto's van onze zoon. We hebben met Karen overlegd wat een goed moment was om de foto's te laten maken.
De foto's zijn zo gaaf geworden! We konden niet eens een keuze maken! De styling en bijpassende kleding maakte het helemaal af."

Esther

"Na het zien van de babyfoto's bij een vriendin, die ook bij Karen was geweest, hadden we zoiets van: dat willen wij ook voor ons dochtertje!
We konden in de studio kiezen uit diverse outfits, bij elke setting iets mooi bijpassend. Echt heel gaaf.
Ook nam Karen de tijd om ons meisje op haar gemak te stellen."

Erik + Sofie

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Lijsterbes 9, Borne

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465

Contact

formulier

Bedankt voor je bericht!
Leuk dat je contact hebt opgenomen. Binnen 2 werkdagen zal van mij laten horen. Houd ook je ongewenste berichten in de gaten.