YOU DON'T FIND LOVE

it finds you

Voor de bruiloft
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar hoe de dag er uit zal gaan zien en wat jullie wensen zijn. Ik denk mee en kom met handige tips. Voor al jullie vragen nemen we ruim de tijd. Ondertussen laat ik diverse voorbeeld albums zien en de vele album cover mogelijkheden.

Tijdens de bruiloft
Dan is het eindelijk zover! Ik zal tijdens de dag opzoek gaan naar dé momenten en emoties, de zorgvuldig uitgekozen details, de liefde en sfeer. Zo onzichtbaar mogelijk leg ik alles vast: de eerste ontmoeting, de huwelijksvoltrekking, het aansnijden van de taart en fijn relaxt borrelen. De momentjes tussendoor met jullie dierbaren.

Na de bruiloft
Voor je het weet is de dag alweer voorbij gevlogen! Gelukkig hebben we de foto’s nog! Daarom krijgen jullie vlak na de bruiloft een e-mail van mij met alvast een voorproefje, om de eerste nieuwsgierigheid te voeden! 
De foto’s zijn met zo’n 4 weken klaar.

Benieuwd of ik jullie trouwdatum nog beschikbaar ben?​

contactformulier trouwen

Via onderstaande button kom je direct bij het contactformulier uit. Na het invullen neem ik contact met je op om een datum te prikken om een blijvende herinnering te maken van jullie allen samen.

Zijn jullie opzoek naar een trouwfotograaf? Beleef jullie mooiste dag en vier de liefde, dan zorg ik voor een huwelijksreportage met gevoel voor de juiste sfeer en momenten. Met oog voor details weet ik dit vast te leggen en lever een reportage af die jullie dag weergeeft zoals deze was. 
Een kostbare herinnering voor later.

Trouwfotograaf

Mooie woorden van klanten

 /  

1

2

"Wij hebben onze ouders een familieshoot cadeau gegeven. Op een mooie buitenlocatie zijn we de foto's gaan maken. Karen was erg geduldig en had leuke ideeën om de kinderen op hun gemak te krijgen.
Niet alleen onze ouders, maar wij allemaal zijn super blij met het resultaat!"

Familie Eshuis

"Afgelopen weekend een fotoshoot gehad bij Karen. Ze deed dit zo ontzettend leuk en ze wist iedereen zo op hun gemak te stellen. Het was een hele leuke ervaring en de foto's zijn daardoor ook mooi en spontaan geworden. Ondanks dat wij allemaal niet fotogeniek zijn. Een echte aanrader."

Tara

Nera K. Fotografie
Karen Leijzer
Lijsterbes 9, Borne

tel: 06-48425750

BTW nummer: NL001652468B95
Kvk: 08128465

Contact

formulier

Bedankt voor je bericht!
Leuk dat je contact hebt opgenomen. Binnen 2 werkdagen zal van mij laten horen. Houd ook je ongewenste berichten in de gaten.